Despre noi

Despre noi

EGIS Pharmaceuticals PLC este unul dintre liderii companiilor farmaceutice din Europa Centrală in producţia de medicamente, precum şi in cercetarea şi dezvoltarea farmaceutică.

Producţia substanţelor active Cercetarea farmaceutică şi dezvoltarea Comercializarea medicamentelor şi a substanţelor active Substanţe active produse de EGIS PLC
Producţia substanţelor active

Producţia de substanţe active este un domeniu important de activitate pentru EGIS PLC. Ca rezultat al experienţei acumulate în domeniu în ultimele decade şi datorită modernizării continue a facilităţilor, competitivitatea producţiei de substanţe active a fost menţinută şi a fost demonstrată de masivele exporturi şi de bunele evaluări ale controalelor naţionale şi internaţionale. În prezent, în acest domeniu de activitate, unde sunt angajate aproximativ 650 de persoane, se produc în fiecare an circa 50 de substanţe active diferite şi substanţe intermediare. Gama noastră largă de produse este într-un proces de permanentă reînnoire. Producţia de substanţe active este capabilă să răspundă cu succes provocărilor determinate de asigurarea calităţii şi protejarea mediului. Cunoştinţele solide şi angajamentul persoanelor care lucrează în acest domeniu strategic reprezintă o parte importantă a culturii profesionale atât de complexe a EGIS.

Cercetarea farmaceutică şi dezvoltarea

Activitatea noastră de cercetare este îndreptată către dezvoltarea de produse farmaceutice generice ce oferă un înalt potenţial de marketing, sinteza chimică a moleculelor originale recunoscute şi testarea efectelor farmaceutice ale acestora. Activitatea noastră de cercetare este în principal axată pe medicamente eficiente în afecţiunile cardiovasculare, afecţiunile sistemului nervos central precum şi ale sistemelor respirator şi digestiv. La sfârşitul anului nostru financiar, închis la 30 septembrie 2007, numărul total al înregistrărilor şi al autorizărilor de punere pe piaţă a depăşit 1810.

Comercializarea medicamentelor şi a substanţelor active

EGIS PLC se situează pe locul 2 din punct de vedere al numărului de unităţi de medicamente vândute pe piaţa din Ungaria şi deţine locul al patrulea din punct de vedere al profitului. 65% din profit se datorează activităţii de export. EGIS exportă produsele finite în primul rând în ţările Europei Centrale şi de Est. Vânzările din aceste regiuni realizează mai mult de 77% din exporturile totale. Între ţările Europei de Vest, Franţa şi Anglia reprezintă principalele noastre pieţe de desfacere, în timp ce Statele Unite, Franţa, Japonia şi Brazilia reprezintă în ultimii ani pieţele de desfacere pentru substanţele noastre active.

Substanţe active produse de EGIS PLC
ALLOPURINOL 2004/USP.28/PH.EUR.5
ALPHA METHYLDOPA 2004/USP.28/PH.EUR.5
CAPTOPRIL 2004/USP.28/PH.EUR.5
CARBIDOPA 2004/USP.28/PH.EUR.5
CHLORPROMAZINE HCL 2004/USP.28/PH.EUR.5
CLOMIPHEN CITRATE 2004/USP.25
ETHACRYNIC ACID 2004/USP.28/PH.EUR.5
LEVOMEPROMAZINE MALEATE  
LEVODOPA 2004/USP.28/PH.EUR.5
PROMETHAZINE HCL 2004/USP.28/PH.EUR.5
TOFISOPAM 2004/USP.28/PH.EUR.5
PROMETHAZINE HCL EGIS standard/JP
S-METHOPREN  
RS-METHOPREN  
Copyright © 2020 | EGIS